🔥 -50% Promotion Spéciale Hiver 🔥

Leverans- Och Returpolicy

 

Returer och byten :

På Adorable Joie gör vi vårt bästa för att göra våra produktbeskrivningar så detaljerade som möjligt så att du inte stöter på några överraskningar när du får våra produkter. Vi vill att våra kunder ska veta exakt vad de beställer.


Policy för annullering av order:

Vi är stolta över vår förmåga att snabbt behandla alla beställningar som görs på vår webbplats. De flesta beställningar behandlas inom 2 timmar. Om du vill avbryta din beställning av någon anledning, vänligen maila oss på contact@adorablejoie.com så snart som möjligt.

De allra flesta artiklar i lager behandlas och/eller skickas inom 2 timmar, det är absolut nödvändigt att du kontaktar oss under denna tid så att vi kan försöka avbryta din beställning innan den behandlas och/eller skickas. Ingen begäran om annullering kommer att accepteras om din beställning redan har behandlats.

 

Felaktig adress:

Det är ditt ansvar att kontrollera att denna adress är korrekt och att kontakta oss så snart som möjligt för att informera oss om eventuella ändringar. Detta kan endast göras om din beställning ännu inte har behandlats.

Vi kan inte hållas ansvariga för felaktig leveransinformation. Vi är inte heller ansvariga för nekade eller olevererbara beställningar (oåtkomliga adresser, ofullständiga adresser etc.). I de senare fallen kan dessa paket returneras till oss, men inte alltid.

Om din beställning returneras till avsändaren kommer vi att erbjuda dig en återbetalning minus portokostnaden, eller så kommer vi att erbjuda dig en ny leverans, beroende på ditt val.

Du är inte berättigad till en ny leverans eller återbetalning av din beställning förrän ditt paket har mottagits av avsändaren.


Returpolicy:


Vi accepterar returer av någon anledning! Oavsett om du är missnöjd eller helt enkelt har ändrat dig. Vår returpolicy är 30 dagar från det att du tar emot dina produkter. Om du av någon anledning inte är nöjd fyller du bara i detta returformulär. Skriv under det och skicka det med ditt paket till den adress som vi anger när du skriver till vårt supportteam.